Следвайте ни

Златен медал за Black Ram Whisky в Лондон

Топ дегустатори възхитени от силния характер и хармоничен вкус на напитката

viber icon

Black Ram Whisky спечели златен медал в своята категория на престижния международен конкурс „Global Travel Retail Masters“ 2020. 

В тазгодишното издание на форума, който се проведе в Лондон, взеха участие множество производители на уиски от стотици държави от целия свят, като всяка една от предложените напитки беше оценявана от компетентно жури, натоварено с нелеката задача да излъчи най-добрите на международната сцена, съобщава организаторът на форума – специализираното британско списание. „The Spirits Business". 

Това е единственото състезание за професионална "сляпа" дегустация, което използва напълно независими съдии, които са необвързани с каквито и да било брандове. Традиционно дегустациите на конкурса преминават под строг контрол, пълна прозрачност и прецизен регламент. Всяка проба се тества на сляпо от експертите, а оценките се дават на база множество показатели, на които трябва да отговарят напитките, за да получат медал. 

Black Ram е лидер на пазара на уиски в България и продължава да увеличава пазарния си дял. Отлежава минимум три години в дъбови бъчви. Отличава със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, приятен аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Напитката се е наложила, както със своите вкусови качества, така и с уникалния си външен вид. 

Black Ram Whisky се радва на огромен интерес не само у нас, но и в чужбина. Изнася се за държави от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да завладява все повече нови световни пазари.

 

 

Коментари (2)

Алхимик

Алхимик

01.10.2020 | 03:47

Всичко е химия! Не е 19 век - та бъчви, та цвят?! Писания и бъртвежи за балъци. Още малко и да повярвам, че гроздовата ракия е от грозде! Всичко е спирт /житен или отцаревица/ , есенция и бои. Това не е домашно производство , а менте от спиртоварната.

Отговори
1 1
Ай ко кооо

Ай ко кооо

29.09.2020 | 14:01

Къв медал бе кво рекламирате тоя спирт , аз уиски пия 15 години ( живея в Ирландия ) ай моля ви за какво говорите за медал за спирт или както му викат тук - препарат за чистачки ахаха ааа не немога

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?