Следвайте ни

„Зеленият кът“: „Нека храната бъде вашето лекарство, а лекарството – вашата храна“

Съвременният човек като че ли е загубил връзката с храната и нейното приготвяне. Свикнал е да хапва аламинути, на крак някой сандвич, вафла в целофан. Забравил е вкуса и аромата на истинското ядене, поглъща на крак смес, пълна с подобрители, оцветители, синтетика и ГМО.

Редица специалисти и лекари са доказали през годините един неоспорим факт. Това, което консумираме под формата на храни и напитки, е първата и най-важна стъпка към здравото тяло и организъм. „Зеленият кът“ предлага точно това – прецизно подбрани високачествени продукти, които ше заредят вашето тяло с енергия, добро настроение и сила през студените зимни месеци. „Зеленият кът“ е специализиран магазин за печени на дърва ядки с хималайска сол, сурови ядки, ядки, потопени във висококачествен белгийски черен и млечен шоколад, сушени плодове без захар, огромно изобилие от веган десерти без захар, консерванти, оцветители и хидрогенирани мазнини под формата на торти, кексове, пайове, браунита и бонбони, смутита със супер храни и био ядково мляко, както и редица други полезни храни, добавки и напитки.

„Зеленият кът“ доказва, че за да се храниш правилно, не е необходимо да отделяш твърде много време или средства. Обектите на веригата са разположени на две от най-ключовите локации в Пловдив – в самия център на града – на улица „Райко Даскалов“ 59, както и на втория етаж на Mall Plovdiv. Там всеки ден ще откриете разнообразие от веган  десертни изкушения, които не само ще ви изненадат с неповторим вкус, но и ще запазят вашата фигура. Всички продукти, използвани в рецептите на „Зеленият кът“, са изцяло натурални и не съдържат никакви консерванти и стабилизатори. А специално приготвеният занаятчийски сладолед с био прясно мляко – без палмова мазнина и без оцветители, ще се превърне в любимо лакомство на малки и големи. Има и специална селекция от веган вкусове за хората, които не консумират млечни продукти или спазват Коледните пости.

В наближаващите зимни месеци един от най-ефективните начини да се предпазим от вирусите и отслабването на имунната система е правилното хранене. Във вкусотиите, приготвени в „Зеленият кът“, няма да намерите стабилизатори, изкуствени подсладители или консерванти, което ги прави перфектни за вас и вашето дете. Питателната и здравословна храна си има своя дом в Пловдив. „Зеленият кът“ ви очаква – на ул. „Райко Даскалов“ 59 и в Mall Plovdiv, за да ви пренесе в неустоимия свят на вкусните и биосъобразни изкушения.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?