Следвайте ни

Засичаме си сами показанията на парното за март

viber icon

Предвид ограничителните мерки, въведени от Националния координационен щаб, отчитането на потребената топлинна енергия и топла вода за март 2020 г. при клиентите с ежемесечно отчитане в Пловдив е организирано от фирмите за дялово разпределение по телефон, имейл или чрез домоуправителите на сградите.

Целта е клиентите, които са на ежемесечен отчет да не влизат в директен контакт с отчетниците на фирмите за дялово разпределение. Подобна мярка не е необходима при клиентите, които използват дистанционен отчет на своите уреди.

Всяка от трите фирми - Нелбо АД, Техем Сървисис ЕООД и Бруната ООД е направила организация за сградите, които обслужват, което включва съобщения по сградите и контакт с домоуправителите и упълномощените лица за начина на предаване на показанията в края на месеца. Всеки клиент може да види контактите на своя топлинен счетоводител във фактурата си за консумирана топлинна енергия.

Вътрешното разпределение и отчитането на потребената топлинна енергия в топлофицираните сгради се извършва от съответния търговец за дялово разпределение (ТДР). Съгласно нормативната уредба живущите във всяка сграда сами избират обслужващия ги ТДР.

Контакти на търговци за дялово разпределение (ТДР) в Пловдив:

 

Нелбо АД

ул. Иван Вазов 37 (до училището)

тел.: 032 640 186

моб.: 0887 822 168

e-mail: [email protected]

 

Техем Сървисис ЕООД

ул. Александър Пушкин №7            

телефон: 032/ 63 94 58 или 0899 999 189

 е-mail: [email protected]

 

Бруната ООД

пл. „Антон Чехов“ 8, ет.2, офис 4

тел.: 0887 547 830

е-mail: [email protected]

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

С 7 клас съм

25.03.2020 | 11:53

Ще викна юриста да ми засече показанията...!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?