49

Заради борч от близо 500 хил. лв. към НАП: ЧСИ продава промишлен имот в Пловдив

Частен съдебен изпълнител обяви публична продан за промишлен имот с пет прилежащи сгради на площ от 530 кв.м.,  с адрес  ул. „Владая“4.  Търгът ще стартира при цена  654 286.21 лв., което е 80 процента от средната стойност.

Крайната мярка е наложена заради дълг на собственика – софийското дружество „Инвест 2020“ АД /но с горния адрес в Пловдив/, към НАП в размер на 482829.81 лв., видно от фирмения портал ДАКСИ.  

Любопитна подробност е, че длъжникът, който се явява трето лице, е придобил въпросния имот с тежести.  В продължение на няколко години с имота са „жонглирали“ редица свързани фирми. „Лион Трейдинг“ ООД прави апортна вноска на правото на собственост на имотите, предмет на публичната продан, към капитала на свързаното дружество „Лион Инвест Груп“ ООД. От своя страна последното дружество извършва същото действие с имота към капитала на „Инвест 2020“ АД.

„Посочените прехвърляния не могат да се противопоставят на взискателя по изпълнителното дело, който има вписани ипотеки в негова полза за обезпечаване вземането по настоящото изпълнително дело$, е посочено в  обявлението на ЧСИ-то. Той е уточнил, че към недвижимия имот, предмет на продажбата, има и движими вещи и съоръжения, които не са трайно прикрепени към имота и не са предмет на публична продан. Ако на търга се яви купувач, той ще се оповести на 12 април 2024 г. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
only

only

05.03.2024 | 19:01

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:=---- https://use.my/man

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?