49

Започва строителството на нови две сгради в един от най-предпочитаните жилищни проекти на град Пловдив

Галакси Инвестмънт Груп изпълнява затворения комплекс спрямо последните световни тенденции в жилищното проектиране

Инвестиционната компания „Галакси Инвестмънт Груп“ дава старт на строителството на 3-та и 4-та сграда в най-престижния и предпочитан жилищен комплекс на град Пловдив „Royal Garden“. Проектът се изпълнява спрямо последните тенденции при жилищното проектиране и е в съответствие с най-високите стандарти за качество и норми на националното и европейското законодателство.

Комплексът получи награда на конкурса

„Сграда на годината“ за сгради 1 и 2,

а с реализацията на сгради 3 и 4, успешната и модерна жилищна концепция ще бъде напълно завършена.

„„Галакси Инвестмънт Груп“ е дългосрочно ангажирана c проектите, ĸoитo реализира. Благодарение на това, вече 20 години компанията печели доверието нa своите клиенти и партньори“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Royal Garden" e поредният ни жилищен проект, в който комфортът на обитаване е определящ. Сега, с реализацията на двете нови сгради, целта ни е дa продължим да отговаряме на високите очаквания на нашите клиенти зa “дом от пръв поглед“ в cпoĸoйнa и ypeдeнa cpeдa на живот“, допълни Бояджиев. 

Просторни жилища

и панорамни гледки

Хармоничното разположение на двете сгради на жилищен парк „Royal Garden“, позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Те разполагат със 145 апартамента от различен тип, със светла височина 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. Правите форми ги правят подходящи за разнообразни интериорни решения. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на своите обитатели.

Висококачествено строителство

В реализацията на проекта са заложени висококачествени материали на водещи в сферата марки, които гарантират устойчивост във времето. Ще бъдат използвани ефективни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел редуциране на шума в самия апартамент се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността.  

Множество услуги и удобства

„Royal Garden“ е проект от затворен тип. Той предлага множество услуги и удобства, които ще допринесат за по-качествения живот на своите обитатели. Сред тях са просторна градина, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, контролиран достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно ниво ще бъдат разположени търговски площи, единични и двойни гаражи.

Отлична локация

Комплексът се намира в квартал “Отдих и култура“, между ул. „Владивосток“ и ул. „Ген. Георги Вазов“, който през последните години претърпя истинско развитие и облагородяване, спечелвайки си репутацията на най-желан за живеене квартал, благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Krypto

Krypto

20.09.2021 | 21:32

Как да печелим бързо и лесно криптовалута биткойн, вижте тук : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?