Следвайте ни

Запечатват 5 бензиностанции и салон за красота в Пловдив

viber icon

Пет ведомствени бензиностанции и един салон за красота в Пловдив ще бъдат запечатани заради данъчни нарушения. Това е видно от публичния регистър на НАП. От началото на годината приходната агенция вади на показ нарушители на Закона за ДДС, за неиздаване на касови бележки, манипулация с фискални устройства и др. Принудителната административна мярка се прилага за срок до 30 дни. Тя е валидна както за собствениците и наемателите на обекти, така и за трети лица, които ги стопанисват.

Две от бензиностанциите, които временно ще се затворят, се намират на "Коматевско шосе". Едната е собственост на "Филкаб" АД, а другата на  "Глобал транс трейд" ЕООД и свързаната с нея "Ванети транс БГ" ЕООД. Третата бензиностанция е с локация на Братя Бъкстон № 155. От списъка е видно, че пред затваряне са също бензиностанцията на "Тед Инвест" ЕООД на бул. "Васил Априлов", както и обекта на "Зари Трейд" ЕООД, на ул. Полет № 61. Кепенци ще бъдат пуснати и на салон за красота KULT BEATY, намиращ се на ул. "Славееви гори" 22.

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?