Следвайте ни

Запечатват 5 бензиностанции и салон за красота в Пловдив

Пет ведомствени бензиностанции и един салон за красота в Пловдив ще бъдат запечатани заради данъчни нарушения. Това е видно от публичния регистър на НАП. От началото на годината приходната агенция вади на показ нарушители на Закона за ДДС, за неиздаване на касови бележки, манипулация с фискални устройства и др. Принудителната административна мярка се прилага за срок до 30 дни. Тя е валидна както за собствениците и наемателите на обекти, така и за трети лица, които ги стопанисват.

Две от бензиностанциите, които временно ще се затворят, се намират на "Коматевско шосе". Едната е собственост на "Филкаб" АД, а другата на  "Глобал транс трейд" ЕООД и свързаната с нея "Ванети транс БГ" ЕООД. Третата бензиностанция е с локация на Братя Бъкстон № 155. От списъка е видно, че пред затваряне са също бензиностанцията на "Тед Инвест" ЕООД на бул. "Васил Априлов", както и обекта на "Зари Трейд" ЕООД, на ул. Полет № 61. Кепенци ще бъдат пуснати и на салон за красота KULT BEATY, намиращ се на ул. "Славееви гори" 22.

Илияна Караланова

Отговорен редактор - marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?