3906

За пореден път: Хилтън София се утвърждава като лидер в градския туризъм

Петзвездният хотел беше отличен на Българските туристически награди

Хилтън София официално беше обявен за „Градски хотел на годината“. Петзвездният столичен хотел беше избран за победител на тазгодишното издание на Българските туристически награди от престижно международно жури с членове от САЩ, Швейцария, Великобритания и България. 

Високият приз беше връчен от заместник-министъра на туризма Павлин Петров на Живко Иванов - директор управление на активи в компанията инвеститор на хотела „Галакси Инвестмънт Груп“. 

„Обновяването на Хилтън София е една от знаковите инвестиционни инициативи за нас, като целта ни беше да превърнем един хотел - проектиран преди повече от тридесет години, в най-модерния градски хотел в столицата“, сподели Живко Иванов от „Галакси Инвестмънт Груп. „Интегрираме концепцията „Парк в хотела и хотел в парка“ заедно с най-съвременните решения в хотелиерството и конферентните пространства. Изцяло обновените пространства предоставят изключително изживяване, в което природата се слива с модерния дизайн, като едновременно с това показахме, че петзвездното качество е водещо и без аналог“. Създадохме изключителни публични зони - барове и ресторанти, с които целим да превърнем Хилтън София в център за срещи не само за жителите на столицата, но и за гостите на града, добави той. 

Шестото издание на Българските туристически награди се проведе в град Царево в партньорство с Министерството на туризма и Оперативна програма Туризъм – София. Събитието беше уважено от Министъра на Вътрешните работи - Калин Стоянов.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?