71

За първи път в града под тепетата: „Офис Парк Пловдив“ се окичи със златен LEED сертификат за устойчиво строителство

„Офис Парк Пловдив“ на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“ получи златен LEED сертификат за устойчиво строителство. Едно от най-престижните международни отличия се присъжда от Съвета за екостроителство на САЩ и е свидетелство за множеството предимства на сградата, сред които енергоефективност, екосъобразност, високоефективни инсталации, безопасна и удобна вътрешна среда. Сертификацията на обекта взима под внимание всеки детайл, свързан с неговото изграждане и експлоатация, и го превръща в първата офис сграда в Пловдив, отговорила на строгите стандарти на LEED.  

 

 

„Офис Парк Пловдив“ съчетава всички изисквания за една модерна и високотехнологична офис сграда

С цел ограничаване на вредните емисии от парниковите газове, осигуряването на оптимално функциониране нa енергийните и техническите системи и намаляване нa eкcплoaтaциoннитe разходи, в „Офис Парк Пловдив“ е изградена пълна сградна автоматизация, последно поколение ефективна климатизация с вградена система за пречистване на въздуха, както и активно използване нa естествената вентилация, повишаване нa енергийната ефективност чpeз завишаване нa топлоизолационните свойства нa външните стени, остъкляване нa дограмите и oкaчeните фасади c ниcкoeнepгийни cтъклoпaкeти, употреба нa ниcкoeнepгийни светлинни източници и максимално използване нa естествената светлина. 

 

 

Сградата отговаря на най-високите международни стандарти за съвременни офис пространства 

„Офис Парк Пловдив“ е ново поколение бизнес сграда от най-висок клас „А“, която е отговор на високите очаквания на големите и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства.  Състои се от две свързани, огледални сгради с обща разгърната застроена площ от 19 352 кв. Осемте й нива включват подземен паркинг, едно партерно и шест офисни нива. Създадена е и възможност за разполагане на офиси до 2220 кв.м на един етаж, а по-голямата етажна плоча е търсен ефект, който позволява осъществяването на идеи за удобство и забавления вътре в работните пространства. 

Безопасна офис среда и услуги от най-висок клас 

За да отговори на нуждите на наемателите и да осигури удобства за служителите им, в „Офис Парк Пловдив“ са предвидени още денонощна охрана, професионален пропърти мениджмънт, ресторант, зони за отдих и уникална за града мултифункционална конферентна зала. Тя е оборудвана с последните технологични решения за провеждането както на физически, така и на хибридни мероприятия като конференции, семинари, бизнес срещи и обучения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Тотю

Тотю

14.03.2023 | 14:32

Не е истина!?

Отговори
4 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?