Следвайте ни

За първи път след пандемията: Електрически камиони пристигат на TRUCK EXPO 2021 в Панаира

viber icon

Изложението TRUCK EXPO 2021 ще се проведе от 10 до 12 юни в Международен панаир Пловдив. Това е първата проява в мострения и търговски център след обявяване на извънредните мерки заради коронавируса през март 2020 г. TRUCK EXPO е най-голямото в България изложение за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства. То представя технологични и технически иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия, а също - нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини.  

В рамките на проявата ще бъдат представени електрически леко и тежкотоварни автомобили на Volvo и Мercedes-Benz, система за следене на дистанцията и за аварийно спиране на DAF, тежковозният влекач 730 S на SCANIA, както и други иновации в бранша.

Организаторите отчитат, че новите технологии вече преоформят сектора на товарните превози. Отговорът, който автомобилните производители дават на предизвикателствата от пандемията, е изцяло технологичен, създавайки нови стандарти за работа и сигурност на услугите.

 

 

 

 

 

 

 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?