1553

За 15-годишнината на „Белани 84“ ЕООД: Атрактивни предложения за всички от лидера на пазара в климатичната техника

На 1-ви април фирма „Белани 84“ ЕООД отбелязва своя 15-ти рожден ден с настроение и изобилие от изненади. „Белани 84“ ЕООД, като лидер на пазара за климатична техника в гр. Пловдив, отново потвърди своята водеща позиция в индустрията. С поздравления от партньори и доволни клиенти, събитието беше още една стъпка напред в успешната история на компанията.

През 2009 година инж. Вельо Велев и Анета Велева решават да създадат „Белани 84“, смело стъпвайки в света на климатичната техника. Въпреки предизвикателствата, които срещат по пътя си, те продължават с упорита работа и отдаденост. Своя успех те дължат на всеотдайната работа, която води до растящ брой доволни клиенти, които се доверяват на фирмата да осигури висококачествени продукти и услуги.

Компанията продължава да работи по високи стандарти и да предлага включително и нестандартни решения на своите клиенти на основата на дългогодишния опит на инж. Велев. Клиентите могат да разчитат на пълната гама услуги - от консултиране през проектиране до изграждане и поддръжка на всяка изградена система. 

15-годишният юбилей на „Белани 84“ ЕООД е повод за гордост и радост, както за създателите ѝ, така и за целия екип. Техният успех неизбежно привлича нови клиенти и партньори, които се присъединяват към тази вълнуваща и успешна история.

Дружеството утвърждава своята водеща роля в индустрията на климатизацията и вентилацията. Екипът гледа към бъдещето с оптимизъм и решителност, за да продължи да предлага най-доброто на пазара.

По повод годишнината от създаването на фирмата, през целия април ще Ви очакват много изненади и атрактивни предложения. Използвайте 15% отстъпка с промо код: MARICA . За повече информация можете да посетите сайта belani.bg.

Екипът на компанията най-сърдечно поздравява Ани и Велко, като им пожелава безкрайно много успехи и творчески ентусиазъм, въпреки трудното време, в което живеем.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Радка

Радка

01.04.2024 | 11:58

Съпpyгaтa кyпи кaпcyли кoитo пpомeниxа нaшия ceкc, сeга е cъщият като пpеди свaтбaта: дълъг, cтpаcтен, с кaмeнна epeкция и се чyвcтвaм кaто жpeбец и cъпрyгата иcка oще и още. Cъвeтвaм вcички да опитат тeзи капсyли, жeна ми кyпи тyк:---- https://e.vg/maca

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?