71

Всеки Партньор на NEXT BASKET с личен асистент

Персоналните асистенти на Платформата осигуряват експертна помощ и подкрепа в полза на бизнеса

Платформата за електронна търговия NEXT BASKET въвежда иновативен подход към развитието на онлайн бизнесите у нас. Партньорите ѝ могат да се възползват от професионални персонализирани консултации по имейл, чат или телефон в реално време.

Точните решения в точния момент

NEXT BASKET има за цел да улесни максимално своите Партньори, като им предоставя достъп до услугата Персонален консултант.

Консултантите на NEXT BASKET са винаги насреща, за да отговорят на въпроси, възникнали в процеса на осъществяване на бизнес онлайн. Те могат да бъдат от различно естество  – технически, свързани с интеграции и функционалности, търговски, маркетингови и други.

Потребителите на Платформата могат да осъществяват контакт с личния си консултант чрез предпочитания от тях канал – имейл, чат система, телефон, Viber или WhatsApp.

Съдействие, даване на насоки и експертни съвети при затруднения

Консултантският екип на NEXT BASKET е представен от експерти в различни области: дигитален маркетинг, онлайн мърчандайзинг, SEO оптимизация, уеб и графичен дизайн.

Всеки Партньор на Платформата получава достъп до информацията в областта на е-търговията, от която се нуждае. Освен че могат да отговарят на запитвания при технически затруднения, консултантите са на разположение и при нужда от предоставяне на експертни съвети и насоки.

В зависимост от избрания вариант за партньорство с NEXT BASKET включените безплатни консултации започват от 3 часа месечно и стигат до неограничен достъп до консултант.

Платформата вече работи с първите си Партньори, а формата за запитване на сайта е отворена за отговор на всякакъв тип допълнителни въпроси.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея. 

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за направата на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5-в-1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125+ платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и електронен бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има близо 100 служители.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?