Следвайте ни

Връщат пари на 4000 камиона заради бордовите устройства

viber icon

Таксите за монтираните бордови устройства на около 4000 камиона в България ще им бъдат върнати. Това стана ясно след среща в МРРБ между зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, зам.-шефа на АПИ Олег Асенов и ръководствата на четирите най-големи сдружения на превозвачи в България. Тези камиони вече имат монтирани бордови устройства за отчитане на толтаксите, за които собствениците им са платили такси на доставчиците.

Таксите за тях ще им бъдат върнати, за да се изравнят условията, при които ще се ползват бордови устройства от превозвачите, които тепърва ще сключат такива договори.

Утре ще се реши дали превозвачите, които нямат бордови устройства и не се снабдят с маршрутни карти след 1 март, ще плащат глоби, тъй като законът е категоричен, че за тяхното движение по пътищата вече няма винетки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

paul

paul

04.03.2020 | 23:19

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0
polkmjn

polkmjn

02.03.2020 | 18:30

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0
Гост

Гост

28.02.2020 | 04:28

А не казаха ли че от април месец влизат в сила тол системата или си пишете каквото си искате

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?