Следвайте ни

VP Brands International с пореден бизнес Оскар

Изпълнителният директор на компанията Иван Папазов получи приза лично от министъра на енергетиката Теменужка Петкова

viber icon

Изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на VP Brands International е тазгодишният носител на приза „Мистър и Мисис Икономика“ в категорията „“Земеделие и хранителна промишленост”“. Почетната статуетка „Рибарят и златната рибка” му бе връчена от министъра на енергетиката Теменужка Петкова, която поздрави сектора за добрите резултати и по-специално компанията за това, че насърчава икономическия растеж на страната. 

Иван Папазов благодари за отличието, като сподели, че VP Brands International е водещ производител на качествени вина и високоалкохолни напитки в България, което се дължи преди всичко на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. Така през годините компанията е развила силната връзка между българското земеделие и качеството на крайния продукт с добавена стойност. „Създадохме собствена земеделска структура. Превърнахме се в надежден партньор на още стотици български земеделски производители. Осъзнахме и социалната роля, която има нашият бизнес при осигуряването на поминък за хората. Благодаря на всички наши служители, партньори и клиенти за доверието и затова, че всеотдайно са част от нашето семейство“, допълни Папазов по време на церемонията. 

Изборът на печелившите в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ се прави от жури, съставено от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ), който отличава най-добрите предприемачи и мениджъри в 10 категории. Домакинът на конкурса - председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, отбеляза, радостта си, че УС на КРИБ отново е успял да определи победители във всички икономики, както и надеждата си, в бъдеще да има все по-голяма конкуренция при номинирането и избирането на победители. „Надявам се, все така България да е добро място за бизнес и инвестиции“, допълни още той.

Иван Папазов е изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на VP Brands International. Той е в управлението от края на 90-те години, като именно под негово ръководство компанията се превръща в лидер на българския пазар и се налага като водещ български производител на вина и високоалкохолни напитки в над 40 държави по целия свят, с редица престижни национални и международни награди. Папазов е носител на приза „Мистър Икономика” за 2014 г.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?