71

Внимание, шофьори! Опасност от произшествия заради високи бурени по бул."Марица" Юг

Високи бурени и треви по разделителната ивица на бул. "Марица" Юг, някои с височина близо метър, пречат на видимостта на шофьорите и създават предпоставки за ПТП. Изключително опасен е участъкът на кръстовището с бул. "Източен".  За това алармира гражданин в редакцията на "Марица", който предостави и снимка за доказателство. 

Човекът уточни, че водачите на моторни превозни средства, които карат по бул. "Марица" или "Източен" и искат да направят ляв или обратен завой на позволено място по средата на бул. "Марица", заради избуялите плевели не могат да видят дали отсреща идва друг автомобил. 

От ОП "Градини и паркове" заявиха, че косенето на площите в града е стартирало през месец март, като приоритетно се почиствали затревени участъци около детски площадки, разделителни ивици по булеварди и др. Вероятно било точно това място вече да е обработено, но тревата отново да е избуяла. От общинската фирма поеха ангажимент да направят проверка на опасната локация и да вземат мерки за подобряване на видимостта на шофьорите.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?