49

Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия

Екипът на Vivacom изразява дълбокото си съчувствие към народите на Турция и Сирия, чиито страни бяха поразени от опустошителни земетресения. В знак на подкрепа и съпричастност Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия, както и безплатен роуминг в Турция.

От днес до 15 февруари за всички наши частни клиенти на фиксирани и мобилни абонаментни услуги осигуряваме по 1000 минути за международни разговори към двете страни, засегнати от земетресението, както и безплатен роуминг за всички наши частни абонати на мобилни абонаментни услуги в Турция. 

Ангажиментът на Vivacom е част от усилията на United Group да осигури подкрепа във всички седем държави, в които присъства, като предостави безплатни международни обаждания на своите клиенти към Турция и Сирия. В същия период телеком бизнесите – част от United Group – в България, Гърция, Хърватска и Словения, ще предоставят и безплатен роуминг на мобилните си абонати в Турция.

Екипите в България и всички държави, в които United Group присъства, изразяват надежда, че ще бъдат намерени още оцелели. Оставаме в готовност да удължим подкрепата си.

Повече за Vivacom и United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Десен

Десен

10.02.2023 | 14:54

Е, как? На 16.02 ставаме сутринта и всичко е наред... Всички ще са по домовете си и всички паднали сгради ще са по местата си... И сега бас ловя, че ще има проблем и за някои абонати "безплатните" минути ще са платени.

Отговори
0 0
А защо само до 15 февруари

А защо само до 15 февруари

09.02.2023 | 22:19

Това ли е помощта само за пет дни. Боже каква излагация...

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?