4020

Висококачествени продукти за ценители на достъпни цени в Първенец

31 години борса Plus Food предлага продуктите си на едро, а вече привлича и нови клиенти в първия си обект за продажба на дребно в Първенец, ОЛИВКА КЕШ ЕНД КЕРИ

Традиционно в този сезон, приготвянето на зимнина се превръща едновременно в кулинарно предизвикателство и безкрайно тревожно калкулиране. Ако искате да си спестите дългите часове на приготвяне на консерви или туршии, но и да управлявате разумно бюджета си, можете да разчитате на надежден партньор.

Със сигурност знаете за качеството, което Plus Food предлага със своите продукти – маслини, зехтини, консерви, напитки... Многообразието е впечатляващо и расте с всеки ден.

И за да продължат да достигат до все повече и повече клиенти, вече предлагат възможност на ценителите на висококачествените консерви, туршии, сокове, зехтини и още много различни продукти, да пазаруват и на дребно в първия им обект в Първенец. Когато си безкомпромисен към качеството, бизнесът се разраства. А от Plus Food повече от 30 години знаят как да бъдат на нивото на взискателните си клиенти из цяла България, изпълнявайки доставки на продуктите си до всяко кътче на страната.

Компания Plus Food развива хранителен бизнес в Пловдив от далечната 1992 г. и непрестанно разнообрязава портфолиото си. Още от основаването си разчита и на една друга традиция -  да предава опита си от поколение на поколение. Създадена като фамилна компания, сега тя се управлява от сина и дъщерята на основателя на Plus Food.

Основният сегмент през тези 31 години е продажба на маслини. Plus Food разпространява различни видове маслини и зехтин в България, внос от Турция и Гърция. Разнообразието на продукти постепенно нараства до предлагането и на консерви и туршии през 2013 г.

Компанията се превръща в основния дилър на консерви от Burcu в България от 2019 г. През същата година Plus Food разширява още повече бизнеса си и започва да предлага напитки на Özkaynak  - корпорация за вода и газирани напитки на Балканите, България и Румъния.

С желанието да предлагат най-доброто и да разширяват постоянно портфолиото си,  Plus Food стават и официален дилър на Güzelpınar лимонади в България и Румъния през 2020 г. Една година по-късно започват да предлагат и собствена марка консерви – „Оливка“. Но освен всички тези продукти, в новия магазин ще откриете и разнообразие от почистващи препарати.

Есента е богата и щедра, а Plus Food – нейният властелин!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?