Следвайте ни

Вижте най-добрите ресторанти и хотели, собственост на пловдивчани

viber icon

Пловдивският бизнес обра наградите на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/. Традиционно браншовата организация отличава най-успешните и иновативни хотели и ресторанти за изминалата година.

В категорията „Най-добър резиденс хотел на 2019 г.“ големият приз грабна „Резиденс Сити гардън хотел“ до Цар Симеоновата градина.

Зорница Русинова, заместник-министър на труда и социалната политика и Еньо Енев, заместник-председател на УС на БХРА връчиха наградата на  Надежда Куцовска, управител на "Резиденс Сити гардън хотел"

 

Хотелът е собственост на Димитър Георгиев и компанията му „Розаимпекс“ и един от двата 5-звездни хотели в Пловдив, според регистъра на министерство на туризма. Другият е „Хеброс“ в Стария град. 

Като най-добър 5-звезден СПА-хотел в България бе отличен „Арте спа енд парк хотел“ във Велинград, който пък е собственост на пловдивчанина Христо Томов, известен още с мощно жилищно строителство в града. Христо Томов купи „Арте спа енд парк хотел“ през 2017 година, а миналата година инвестира в още един обект в СПА-столицата на България – бившият хотел „Велина“. 

Фамилията Кесови си тръгнаха с две награди – една за „Спа хотел Марково“, който бе провъзгласен за най-добър 4-звезден градски спа хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк.

Кметът на София Йорданка Фандъкова и Еньо Енев, зам. председател на УС на БХРА връчиха наградата на  Величка Христева, управител на СПА хотел Марково

 

И втора – за клуб „Морадо премиум клуб“ на ключово място до Пеещите фонтани. Фамилията Кесови придобиха заведението в края на миналата година. 

Най-добрият семеен ресторант за 2019 г. отново е в Пловдив – небезизвестния „Одеон“ на Тони Симидчиева, но ресторантът се върти от сина й – шеф Хари Сопаджиян и съпругата му Жени Сопаджиян.

Орлин Джелепов, Директор „Дирекция Маркетинг и комуникации“ на Българска национална телевизия и Еньо Енев, зам. председател на УС на БХРА наградиха Chef Хари Сопаджиян и съпругата му Жени Сопаджиян – управител на ресторант "Одеон"

 

С два приза в престижния конкурс се отбелязаха и собствениците на „Торро Гранде“ – за най-иновативен ресторант на годината и за най-добрия суши ресторант /“Торро Булевард“/. 

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи 24 - тите поред Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта на стилна церемония в столицата. 

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Linda Mark

19.02.2020 | 11:45

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... ([email protected]) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... ....

Отговори
0 0

П-в

17.02.2020 | 23:55

Има по-добри. Не е вярна класазията

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?