Следвайте ни

Веселин Маневски аут от "Свободна зона" АД

viber icon

Бившият общински съветник от ГЕРБ Веселин Маневски ще бъде освободен на сесията в четвъртък от "Свободна зона" АД.  Той беше определен да представлява Община Пловдив в Общото събрание на акционерите  през май 2019 г., но вече няма как да изпълнява тази роля, тъй като не е съветник.

Предложението за смяна на представителя в "Свободна зона" е внесено в местния парламент  от зам.-кмета по финанси и общинска икономика Илия Кирчев.  От  групата на ГЕРБ ще бъде предложен друг представител, а кой ще бъде той, ще решаваме днес, каза шефът на Общинския съвет Александър Държиков. Той напомни, че за длъжността не се плаща възнаграждение. 

В "Свободна  зона" АД   общината има 261 546 акции, което се равнява на 85,5 процента от капитала. Дружеството от години отчита печалба. 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

MOPU

02.03.2020 | 18:32

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?