Следвайте ни

Веселба на Копривките и впечатляващ концерт на Античния

По случай 60-годишния юбилей на КЦМ 2000 Груп

viber icon

С маратон от събития един от най-големите работодатели в региона -  КЦМ 2000 Груп, отбеляза своя 60-годишен юбилей. Шумен, весел и споделен бе фамилният празник в местността Копривките, а ден по-късно Групата зарадва своите служители, партньори и приятели с вълшебен концерт спектакъл „Пътят на нашите метали“ на Античния театър.

Традиционният Фамилен празник на КЦМ тази година бе проведен на 3 юли с много разнообразна програма. Денят започна със старта на празничния крос под надслов "20 километра за 20 години Община Куклен", в който взеха участие 65 бегачи. Община Куклен осигури награди за всички, а КЦМ отличи победителите при мъжете и при жените с юбилейно златно кюлче от 1 грам, произведени в Обособено производство за благородни метали на КЦМ. Храната и напитките на празника бяха осигурени от рожденика, а най-вкусен бе осветеният за здраве курбан, приготвен лично от шеф готвач Иван Звездев.

Денят продължи с много музика, хора и танци заедно с танцьорите от фолклорен ансамбъл „Българе“ и изпълненията на Глория, Виевската фолклорна група, родопския певец Любомир Петов, който огласяше Копривките под съпровода на гайдата на Стефан Янев.

На отделна сцена работещите в КЦМ 2000 Груп, които през 2021 година празнуват своя 25-годишен трудов стаж в дружествата от Групата, бяха наградени с юбилейно златно кюлче. Награди имаше и за децата, творили в конкурса за детска рисунка на тема "Светът на цветните метали", в който взеха участие повече от 70 малки таланти.

Най-щастливи на празника бяха малките членове на Фамилия КЦМ, които творяха в детските работилници за плетене на царевична шума и рисуване върху стъкло, яздеха кон, спускаха се с въжен лифт и се забавляваха с актьорите от Държавен куклен театър - Пловдив.

Ден по-късно - на 4 юли, грандиозният концерт спектакъл „Пътят на нашите метали“ взриви сцената на Античния театър. Участваха фолклорен ансамбъл „Българе“, Теодосий Спасов, Михаела Филева, Миро, Бела Си, квартет „Интро“, трио сопрани „Ле Контесе“ и още много обичани музиканти и изпълнители.

Двете събития са само част от мащабната програма, с която КЦМ ще отбележи своята впечатляваща 60-годишнина.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?