71

Възможности за работа и стаж предлага новата платформа WorkTalent

Новата платформа за работа и стаж WorkTalent.com стартира преди дни и вече дава възможност на всеки, който търси работа, да открие своя подходящ работодател.

Благодарение на WorkTalent.com кандидатите могат да се представят по-добре, не само по традиционния начин чрез автобиография, но и при желание чрез видео визитка или предварително интервю.

Платформата стартира с над 1500 обяви за нови работни позиции и стажове, анонсирани от 25 водещи работодатели в България - ""Лидл", ДСК, A1, "Йетел", "Виваком", "Изи Кредит" (Easy Credit), "Обединена българска банка" (ОББ), "Пощенска банка" (Postbank), "Инвестбанк" (Ibank), "Прокредит" (Procredit), "Софарма Трейдинг" (Sopharma Trading), "Куестърс" (Questers), "Тева" (TEVA), "Кока Кола" (Coca Cola Europacific partners), "Луксофт"(Luxoft), "ТиБиАй Банк" (TBI bank).

Платформата си сътрудничи и с водещите агенции за намиране на работа като Easy Consult, Adecco, Manpower, Astrea, Toro Groups, TopSkills.

От dir.bg отбелязват, че две години и половина след старта на проекта им за студентски стажове "Идеалният кандидат", той прераства в платформа за търсене на работа и стажове "WorkTalent".

С платформата всеки ще може да получи възможност да подобри представянето си пред компаниите, като освен изпращането на автобиография, може да отговори на 16 въпроса в предварително онлайн интервю. Кандидатите могат да се представят и с видео визитка - по този начин печелят конкурентно предимство, с което да насочат вниманието на компаниите към себе си, обясняват от платформата. Работодателите ще имат възможност да зададат важни за тях въпроси, които да усъвършенстват онлайн интервюто с кандидатите за работа или стаж.

На определени обяви има възможност за "Бързо кандидатстване", обясняват от платформата. По този начин компаниите ще дадат и опцията да се кандидатства само с две имена, контакти за обратна връзка и евентуално текст за представяне на кандидатурата. От платформата добавят, че дори обявата да дава опцията за "Бързо кандидатстване", на по-късен етап може да се завърши допълнително и подробно кандидатстване.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?