46

Вашият физически магазин влиза в онлайн пространството благодарение на NEXT BASKET

Новата платформа за е-търговия представя модела си LOCAL, който дава възможност на местните бизнеси да се дигитализират.

Вашият физически магазин вече може да служи като склад за онлайн магазина.

Дистрибутори и производители, които разполагат с наличности, но все още нямат онлайн присъствие, вече могат да се възползват от модела LOCAL на NEXT BASKET, при който стоките във физическия магазин служат като асортимент от продукти на сайта.

Това, което прави модела особено привлекателен за собствениците на физически магазини е, че те на практика нямат никакви допълнителни разходи, освен за подготовка на онлайн поръчки, разпечатване на товарителници и предаване на пратките на куриер.

Услугата може да бъде получена на цена от 10% от генерирания оборот, като партньорите на компанията получават 85 безплатни услуги в сферата на онлайн търговията. Такива са например създаването на онлайн магазина, управлението на дигитална реклама, обслужването на различни административни задачи и други.

Изграждането на действащ онлайн магазин изисква предоставяне на снимки и описания на продуктите, които обаче могат да бъдат осигурени и от екипа на NEXT BASKET. Необходими са също така предварително структурирани категории, подкатегории и филтри, подходящи за всяка индустрия и тип стоки.

За да се постигне синхронизация между онлайн и физическия магазин, NEXT BASKET трябва да инсталира собствената си ERP система във физическия обект. Този процес отнема един ден и се таксува с 500 лв. за всеки терминал.

Дигитализация на продуктовия каталог и всички съпътстващи услуги

Създаването на продуктов каталог в онлайн среда изисква няколко ключови компонента -  работещ онлайн магазин, опростен метод за плащане и доставка, както и готовност за стартиране на маркетингови и рекламни кампании.

NEXT BASKET се отличава със своя уникален 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези елементи, елиминирайки нуждата от работа с множество различни агенции и подизпълнители.

Собствениците на физически магазини трябва само да заявят желанието си за провеждане на начална консултация, в която ще бъдат определени всички техни потребности. Като резултат, те ще получат детайлен план за постигане на поставените цели, а всички свързани дейности ще бъдат изпълнени от екипа на компанията. Това дава възможност за започване на е-бизнес без необходимост от специализирани технически умения или предишен опит в областта на онлайн търговията.

Доставки до 28 европейски държави

 Платформата на NEXT BASKET е проектирана така, че да позволява създаване на множество онлайн магазини на редица езици и да осигурява доставка до 28 европейски държави. За целта се създава един основен онлайн магазин, а благодарение на функционалността Мултистор, той впоследствие се превежда, мултиплицира и локализира за различните европейски пазари.

С други думи, вместо да сте ограничени до един физически магазин с фиксирано работно време, вече ще можете да предлагате продуктите си 24/7 на целия европейски континент. Това става възможно благодарение на съвременните софтуерни решения и експертната подкрепа от специалистите в NEXT BASKET, които ще ви насочват на всяка стъпка от процеса.

Стартът на платформата се очаква в предстоящите месеци. До каква степен тя ще промени начина, по който бизнесите функционират в онлайн пространството - предстои да видим.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите започва през втората половина на юли 2023 г.

 

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?