Следвайте ни

Важно за клиентите на НАП-Пловдив

viber icon

Заради дезинфекция в десететажната сграда на ТД на НАП Пловдив на ул. „Скопие“ 106 днес обслужването на клиенти ще се извършва до 16.30 часа, съобщиха от териториалната дирекция. 

Данъчните призовават своите клиентите при възможност да отложат посещението си в офиса на дирекцията и да използват електронните услуги, достъпни на https://inetdec.nra.bg/ с персонален идентификационен код /ПИК/ или електронен подпис. 

ПИК се получава от всеки офис на НАП, напълно безплатно и в рамките на броени минути. За допълнително улеснение, НАП осигури възможността ПИК да се заяви предварително на Информационния телефон 0700 18 700 или на имейл: [email protected] Необходимо е потребителят да посочи своите данни, задължително електронен адрес и телефон за кореспонденция както и предпочитан от него офис на НАП където да получи своя ПИК. 

От съображения за сигурност, кодът се връчва само лично на клиента или на нотариално упълномощено от него лице в запечатан плик, защото всички действия извършени с ПИК, включително подаване на декларации и документи, се считат за саморъчно подписани. От началото на годината в НАП Пловдив са издадени 22 843 ПИК

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?