Следвайте ни

Важна новина, касаеща клиентите на тези банки

Клиентите на Сибанк остават без кредитни карти от 18 ноември. Те ще бъдат деактивирани. Това са част от промените покрай вливането на Сибанк в ОББ, процесът стартира миналата година.

От следващата седмица картодържателите на Сибанк ще имат възможност да подменят пластините си с нови револвиращи кредитни карти Мастеркард, вече издадени от ОББ.

Размерът на кредитния лимит се запазва. За целта всички клиенти ще бъдат писмено уведомени за новите условия.

В случай че не желаете да се възползвате от тази възможност, то можете да продължите да обслужвате Вашите задължения съгласно уговореното в договора Ви, сключен със СИБАНК, но няма да имате възможност да извършвате операции с картата и усвояването на допълнителни суми от кредитния лимит ще бъде преустановено, предупреждават от ОББ.

Ако към 18.11.2019г. нямате задължения по кредитната карта, издадена от СИБАНК то същата ще бъде деактивирана и закрита, допълват от финансовата институция.

Вяра Порязова

Журналист

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?