Следвайте ни

“В T MARKET вече знаем какво обича Пловдив и го готвим на място”

Диана Попова, маркетинг директор на T MARKET

viber icon

Представяме ви Диана Попова - най-новото попълнение на “Максима България” и веригата магазини T MARKET.

Диана има дълга и впечатляваща кариера в ритейл бизнеса и днес ще ни разкаже какво можем да очакваме от веригата супермаркети занапред...

Как според вас се справяте в Пловдив? 

Като компания, ние държим на Пловдив и в този град е една от любимите ни и най-големи инвестиции. Ние обичам Пловдив и за нас да изследваме вкуса и нуждите на клиентите ни тук, е приятно и интересно. Защото Пловдив е държава в държавата, той има собствен глас, вкус и разбирания. Хората му не могат да бъдат анализирани чрез обикновени статистики и анкети. Не ги хващат обикновените проучвания. Затова е огромно предизвикателство да сме най-добри именно за Вас.

Според Вас успявате ли?

Засега да, но с много личен контакт, работа на терен и бърза мисъл. След отварянето на новите ни магазини ние минахме дълъг път, често пресичан от проби и грешки, но той ни научи на много и смятам, че сме близо до истината.

Какво ново ще видим във веригата ви?  

Като начало, ще продължите да виждате обичайното. Ежедневни акции на топ продукти с най-ниски цени на пазара. Под всяко наше лого стои изречението “Практичният избор” и ние го доказваме ежедневно. Нашата истинска тежест е в това да сме в изключителна помощ на хората, които имат ограничени бюджети, но търсят добро качество. А според последните големи проучвания, които нашата компания направи, потребителското поведение масово отива към това да не робува на марки, а да търси добри оферти. Там ние сме много силни.

Разкажете ни за нововъведенията в кулинарията в магазините ви в Пловдив.

В T MARKET знаем какво най-много обича да си похапват хората в Пловдив и вече го приготвяме на място. Наскоро променихме рецептите си така, че те да са възможно най-близо до всички препоръки, които получихме през последните месеци от нашите клиенти и смятам, че ще ви изненадаме много приятно, когато отидете и опитате нашата нова кулинария. Вече се готви на място в магазините ни на бул. „Ал. Стамболийски“ 7 и бул. „Шипка“ 6

Новата кулинария ще бъде ли част от марката Ви “Наше си е”?

Нашето си е най-хубаво. Това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET. Използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти. Както във всяка част от нашата работа, ние държим на качеството и полезността на всичко, което наричаме “Наше”.

 

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?