Следвайте ни

В Нидерландия плащат добре, търсят служители

viber icon

Нидерландия гарантира добри доходи, изрядни трудови договори и перфектни условия на труд. Това са първите три причини, заради които страната на лалетата стана новата любима дестинация на българите, решили да печелят парите си зад граница. В момента има отворени позиции за работа в складове, обвързани с електронни магазини. Този бранш по целия свят в момента е в подем, коментират от една от големите агенции за набиране на персонал  „Otto Work Force”. Компанията има офиси в Пловдив, София и Бургас.

Интерес от българи определено има, защото работата се състои в обработване на поръчките за е-магазините на територията на складовата база . Не е нужен предварителен опит или специални умения, само желание и мотивация за работа. Добре е обаче кандидатите да владеят английски на средно разговорно ниво, за да могат свободно да комуникират с колегите си, съветват от агенцията за наемане на персонал.

Според сега действащите здравни правила, за да влезе българин в Нидерландия, той трябва да прекара 10-дневна карантина. От „Otto Work Force” обаче имат готово решение за кандидатите – те осигуряват безплатно настаняване за периода на изолацията. Има и още един бонус, който да даде спокойствие и безопасност на хората – предлагат се велосипеди /и класически, и електрически/, които да се ползват по пътя до работа и обратно. Тази опция се възприема много добре от клиентите ни, защото им осигурява едновременно здравословна дистанция от други хора и  ги държи в добра физическа форма, шегуват се от агенцията.

Заминаването за Нидерландия може да стане веднага и без излишна бюрокрация. Необходимите документи са: паспорт, свидетелство за съдимост и валидна банкова сметка, в която да се превежда трудовото възнаграждение. Тръгването е всяка събота, уточняват от „Otto Work Force”. Агенцията има дългогодишен опит в чужбина, много партньорски компании и е изпратила хиляди на работа в Нидерландия. Нашите клиенти могат да разчитат на нас за съдействие както при самото пътуване, включително и за бързо заминаване, така и при намирането на подходяща настаняване.

За контакт: Офис Пловдив -  бул „Цар Борис Трети Обединител”67 А /срещу Билковата аптека/, тел. за връзка: 0883 699961 и 0884 699966

Офис София -  бул. „Александър Стамболийски”84 /срещу мол „София”/, тел. 0883 966969

Офис Бургас –пл. „Царица Йоанна“11-13, тел. 0883 699968 и 0883 699967

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?