Следвайте ни

Ура! В понеделник възстановяват пътните ремонти около Пловдив

На заседание на Министерски съвет в сряда ще се гласуват плащанията за всички обекти

viber icon

Радостна новина! От понеделник ще рестартират дейност всички затворени ключови трасета на територията на страната, вкл. и в Пловдивска област, на които се извършва ремонт. Както „Марица“ писа, поради липса на средства дейностите по рехабилитация на десетки обекти бяха спрени преди дни от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

Нова заповед за рестарт на ремонтите е издадена от министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова. Тя се срещна днес с представители на местната власт и фирмите – извършващи текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа, съобщи директорът на „Европейски пътища” Маргарита Попиванова.

Дружеството извършва ремонт на пътищата за Лилково и Ситово,  Югово – Лъки,  Асеновград – Кърджали, Асеновград – Първомай, както и на части от шосето Карлово – Пловдив.

На срещата станало ясно, че редица фирми, отговарящи за зимното поддържане на републиканските пътища не са получили парите си от АПИ даже за зимното почистване.

В сряда на заседание на Министерски съвет ще се гласуват плащанията за всички обекти, уверили са от МРРБ. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Управление

Управление

24.07.2021 | 00:36

Правителството си отиде ама кметовете и фирмите останаха. Иначе е много добре да се прави но е важно и на каква цена. Но по важно е къде отиват парите, май във същите фирми, то просто други не останаха. Е и това ако промяна то здраве му кажи. Това разминаване във изборите за кметове, парламент , президент, главен прокурор и други винаги ще е проблем. Едни едно от горе искат други са по места, трудна работа като цяло. Няма управия, това е.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?