Следвайте ни

Управителят на "Дедо Пене": Ние спазваме буквата, но други я нарушават, тежко е с персонала

viber icon

Спазваме буквата на закона, каквото решат, ще се съобразим. Длъжни сме да бъдем позитивни. Това заяви пред „Марица“ Юлия Попова, управител на легендарната механа и къща за гости „Дедо Пене“ в Банско.

„Ако не отворят скоро заведенията, ще работим както досега. Намалени обороти, но това е положението. Ако ги отворят, не виждам специално в Банско как ще настъпи някакъв рай за ресторантите. И без това туристите, излизащи на обяд или вечеря, са кът, като започне да ги дърпа всеки, съвсем ще изчезнат“, аргументира се тя.

Юлия Попова не вижда смисъл от времеви ограничения в работното време по две причини - първо, вирусът не разбира от часове. Второ, да ви кажа специално при нас не в 22,30 часа, а още в 21,00 часа вече е празно. Повечето сами се пазят, качват се по стаите си, избягват другите“.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай