71

Умната фабрика на Шнайдер Електрик получи сертификат за нова инвестиция

Умната фабрика на "Шнайдер Електрик" край Пловдив, получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект „Фабрика за асемблиране на ел. продукти ниско напрежение“. Компанията ще вложи в него 107 млн. лв. По план е предвидено да се разкрият 110 нови работни места. Сертификатът бе връчен в Пловдив от министъра на иновациите и растежа Милена Стойчева.  

Инвестиционният проект е свързан с нова производствена база, в която ще бъдат внедрени последен клас технологии и ново оборудване, въглеродно неутрални строителни материали и използване на възобновяеми източници.

Във фабриката в Пловдив ще се асемблират, тестват и опаковат прекъсвачи и други електропродукти за ниско напрежение. Предвижда се внедряване на последен клас софтуерни технологии, индустриални автоматизации, възобновяеми източници на енергия и др. Крайната цел е реализацията на „умна производствена сграда“ – със сертификат Smart factory, спрямо глобалните вътрешни стандарти на „Шнайдер Електрик“ за покриване на критериите за платинен LEED сертификат и стандарт Advanced Lighthouse на Световния икономически форум. С това тя ще се превърне в първата от този вид производствена сграда в Централна и Югоизточна Европа.

„Работим целенасочено за това България да се утвърди като привлекателна дестинация за инвеститори с добри и предвидими условия. Подкрепяме и компаниите в страната да модернизират производствата си и да внедряват нови технологии“, коментира министър Стойчева.

На снимката: Министър Стойчева връчи сертификата за инвестиции на Мартин Гънчевски, мениджър "Безопасност, околна среда, енергийна ефективност и сграда" в "Шнайдер Електрик"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
koss

koss

27.02.2024 | 17:00

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?