71

Удар за феновете! Спортните канали MAX Sport и Diema Sport поскъпват

Феновете на спорта ще трябва да се бръкнат повече, за да гледат по телевизията любимите състезания и турнири. 

Vivacom увеличава цената на допълнителните пакети MAX Sport Plus и DiemaXtra. Промяната е с 1 лев на месец /с ДДС/ и съответно 0.83 лева на месец без ДДС и влиза в сила от 1 юли. Това информираха от компанията. Така стандартната цена на DiemaXtra от 13.99 лева става 14.99 лева, а MAX Sport Plus – от 8.99 лева става 9.99 лева. 

Спортните канали от двата пакета предлагаха мачове от футболните евротурнири, както и от най-силните шампионати на Стария континент и родното първенство, също така Copa Libertadores. Повечето от тях вече приключиха, но в разгара са престижните тенис турнири и мачове от календара на ATP, срещите на волейболните национали и други атрактивни спортове. 

Промяната се налага от нарастващата стойност на спортното съдържание в световен мащаб и гарантира качеството на продукта, включващ телевизионни канали в кристално HD качество с премиум спортно съдържание, аргументираха се оттам. 

Уведомлението за новите цени е качено на сайта на Vivacom. Информацията се разпраща и по имейлите на клиентите. 

Ако абонат не приема промяната, има опция да прекрати договора за допълнителните пакети MAX Sport Plus и DiemaXtra, без да дължи неустойка. Това става в магазин на Vivacom, но в срок един месец. 

Останалите приложими отстъпки се запазват без промяна. 

Предстоящото Европейското първенство по футбол в Германия от 14 юни до 14 юли ще се излъчва от Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия, които ще си поделят мачовете поравно.

Най-голямото спортно събитие на годината - олимпийските игри в Париж (26 юли-11 август), ще бъде отразявано само от БНТ. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?