46

Транспортна фирмa подари на целия си екип уикенд в Барселона

Една от най-развитите наши фирми в международния транспорт сподели със служителите си двудневна екскурзия до Барселона. Формалният повод за пътуването е бил съобщен само седмица по-рано – откриване на нова база на компанията край столицата на Каталуния в областта Вилафранка дел Пенедес. Вилафранка е транспортен център на основните пътни артерии от Барселона към Тарагона и Валенсия. 

Служители на АИТ Интернешънъл Транспорт споделиха, че за екскурзията са били поканени по имейлите си лично от собственика на бизнеса Ангел Траков. Той ги изненадал, като успял да превози целия екип от около 80 човека с чартърен полет от Летище София. В Испания гостите били щедро посрещнати на новата фирмена база, която била осветена изцяло  по традиционен български маниер. Последвала разходка за запознаване с основните забележителности на Барселона и връщане в България на следващия ден.

„Споделянето на фирмените достижения с всички, които са допринесли за тях, е най-добрият начин да благодариш“, обърнал се собственикът на АИТ към служителите си по време на освещаването.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Нормален

Нормален

05.12.2022 | 11:33

Браво!

Отговори
3 0
Пловдив

Пловдив

05.12.2022 | 11:18

Повече такива бизнесмени да има в България!

Отговори
6 1
така ли ?

така ли ?

05.12.2022 | 11:16

НЯМА ПО ДОБРА АНТИРЕКЛАМА ОТ ЛЕЗЕЩАТА СЕДО НЕГО ДЕСА..... ИЗБОРИИИИИ................

Отговори
5 2
Боко тиквата

Боко тиквата

05.12.2022 | 10:53

Скоро ще го проверим този. Трябва да дава за чекмеджето, а не да плаща почивки.

Отговори
7 5

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?