49

ТЕЦ-ът с промоция: Сваля с 10% цени на услуги

Над 30 вида технически услуги по сградните инсталации поевтиняват с до 10% през лятото. Кампанията стратира на 1 юли ще продължи до края на август, уточняват от  EVN Топлофикация. За да се използват по-ниските цени, зявката на ремонтната услуга трябва да е направена през посочения период.

Така например изолиране на една щранг – лира през лятото ще се таксува за 319 лева вместо за 354 лева /с ДДС/. Отстраняване на пробив във вътрешната отоплителна инсталация или в инсталация за битова гореща вода с частична подмяна на тръба до 3 метра ще коства 117 лева вместо 130 лева. Смяната на радиаторен вентил /без доставка/ пада с 10 лева – от 98 лева на 88 лева. Монтаж на отоплително тяло след отстъпката ще струва 116 лева за първото. За всяко следващо цената е наполовина.

Заявка за услуга клиентите на EVN Топлофикация могат да подават от 1 юли онлайн на сайта на компанията, на място в офис, или чрез персонален унифициран код /ПУК/. С него заявка може да се направи директно по мейл или на клиентския телефон  0700 1 7898.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?