Следвайте ни

T MARKET с ударно ниски цени и нова стока в кризата

viber icon

Веригата магазини T MARKET отново изненада Пловдив, този път с новите си ударно ниски цени и голям брой нови продукти по стелажите. Като много от новите попълнения в асортимента на веригата са от местни, пловдивски производители.

T MARKET винаги са се славели с едни от най-ниските цени на пазара, а тяхното рекламно послание “Практичният избор” ще бъде още по-добре защитено и с новата кампания от ежедневни драстични намаления на стоки.

“Пътят ни в Пловдив не е лесен, но е пълен с много важни за нас уроци. Ние не сме като обикновените големи вериги, защото се отнасяме много лично към работата си и сме доста по-гъвкави откъм реакции на средата, в която работим. Защото можем да променяме всичко в движение, без това да е натоварено от хиляди процедури и месеци чакане на позволение. Именно това условие ни помага много в Пловдив. Защото това не е обикновен град. В него нищо конвенционално не работи, както другаде. Вкусът на пловдивчани е различен и много интересен. Той ни помогна да подобрим работата си в цялата страна. А колкото до ударните цени, които ще имаме ежедневно оттук нататък, считаме това за специален жест към любимият Пловдив по време на тежката зима, която вероятно ни чака. “ коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”

С обогатен асортимент след проучвания за настроенията и желанията на пловдивчани, T MARKET добави голямо количество нови продукти в магазините си, засили политиката си на трайно ниски цени и заложи на развитие на готвената храна в магазините си. След като купи и реновира цех в Пловдив, в който се готви ежедневно, при изключителни мерки за сигурност, T MARKET разнообрази и подобри рецептите на традиционните български ястия, които предлага в мрежата си от магазини. Още едно решение на T MARKET за клиентите им, които не готвят вкъщи, избягват излизанията, но искат да хапнат нещо вкусно и безопасно.

Наскоро веригата пусна и онлайн магазин в Пловдив, за да улесни клиентите максимално. Вече втори месец пловдивчани могат да разчитат на достъп до широк асортимент стоки, ежеседмични и специални за онлайн магазина акции и ниски цени, същите като във физическите магазини, плюс безплатна доставка. www.tmarketonline.bg - едно удобство, което е незаменимо в условията на живот в момента.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

123

123

10.11.2020 | 11:47

Пишете ПЛАТЕНО де.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?