Следвайте ни

T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

Първите 100 клиента печелят отстъпки за следващите 100 дни*

viber icon

От 01.09.2020 (00:00 ч., вторник) веригата с най-голямо присъствие в Пловдив T MARKET вече ще предлага и услугата онлайн пазаруване в града и областта. В новия онлайн магазин на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им магазините, безплатна доставка, голямо разнообразие от стоки и гарантирано качество на продуктите. Всички качества и най-силни черти на T MARKET ще бъдат пренесени и в мрежата, като за пореден път веригата цели да докаже, че е най-практичният за българите избор.

На www.tmarketonline.bg ще може да намерите, ежеседмични уникални промоции само за сайта и неговите потребители, безплатна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден, разнообразие на стоки с над 5000 артикула, кулинария собствено производство с любимите рецепти на Пловдив и над 50 вкусни предложения, салати, супи и основни ястия със собствената марка на веригата “Наше си е”, плюс  десерти на български производители, които ще бъдат разнасяни с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги.

“Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни като форсира планове, които имахме за след повече от година. Успяхме бързо и успешно да осигурим на клиентите си в София и окръг спокойствието и комфорта да могат да пазаруват любимите си стоки и онлайн. Днес го правим и за любимия ни Пловдив. Сигурни сме, че тази наша стъпка ще донесе много позитиви на нашите клиенти, а след “генералната ни репетиция” в София сме доста по-уверени в новото ни поприще. Гордея се с колегите ми, които направиха възможна тази втора и важна голяма крачка за нашата верига и знам, че всички ще дадем всичко от себе си, за да може да продължим да доставяме практичност и качесвто до вратата и на други градове в страната” коментира генералният директор на “Максима БЪлгария” Петър Павлов

T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на извънредното положение в страната. Днес веригата празнува своята следваща голяма стъпка на пазара в онлайн пространството като стъпва уверено и в любимият си Пловдив. Обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg ще бъде в целият град Пловдив и регион - Ягодово, Крумово, Браниполе, Белащица, Марково, Първенец, Скутаре, Рогош, Войводиново, Калековец, Крислово, Желязно.

*Може да се запознаете с условията на промоцията на www.tmarketonline.bg

Допълнителна информация: 

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2200 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

новак

новак

01.09.2020 | 19:23

и този коментар изтрихте, а имате претенции, че сте обективна медия и по тази причина ще продължавам да ползвам Adblock против вашите реклами

Отговори
1 0
новак

новак

01.09.2020 | 19:18

защо ми изтрихте коментара това са най-некоректните магазини

Отговори
1 0
новак

новак

01.09.2020 | 19:17

не им правете реклама на тези ИДИОТИ - идете да видите намясто в жк Тракия - бившото Сани след това Триумф имаше две места за паркиране определени за трудно подвижни лица боядисани в синьо, а т маркета са сложили някъкв павилион от рода на стоки от руския пазар върху едното, а върху другото от павилиона са поставили две колички за пазаруване - така, че трудно подвижно лице няма къде да спре близко до входа на магазина

Отговори
1 0
Оле ле, майко

Оле ле, майко

01.09.2020 | 09:31

Това не е сериозно! Тази верига са тотал щета като физически магазин, представям си какво ще получи клиента при онлайн търговията :( Добре е да поработят върху качеството на предлаганите стоки, да избягват продажбата на развалени меса и пр., а не да мислят маркетингови трикове, защото "веднъж стомна за вода, два пъти".. и накрая ще затворят кладенеца!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?