Следвайте ни

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

viber icon

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи в кампанията „Да споделим Великден!“, организирана от БЧК – Пловдив.  Инициативата има за цел да призове хората и бизнеса да направят своето малко дарение на хранителни продукти в помощ на социално уязвимите, изолираните и самотните. 

„Нашата работа се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото. Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и сме убедени, че заедно ще се справим във всяка трудност. Българският червен кръст е доказала се във времето хуманитарна организация и се радвам, че T MARKET подпомага техни инициативи. Нека на прага на празниците, които ни предстоят да си подадем ръка!“, коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България”. 

От T MARKET препоръчваме да се даряват дълготрайни пакетирани продукти: брашно, макаронени изделия, различни консерви, леща, олио, захар, сол, ориз, захарни изделия. С част от събраните продукти ще се направят хранителни пакети. БЧК – Пловдив ще се погрижи и за тези, които нямат възможност да си сготвят сами. Хранителен пакет или топла храна – ще бъдат доставени до домовете на хората в нужда.  

Кампанията е активна от 19.04 до 27.04. Може да се запознаете и да се включите в кампанията „Да споделим Великден!“ в:

·        T MARKET - ж.к. “Гагарин”, ул. “Огражден”

·        T MARKET - бул. “Васил Левски” № 3, ет. 1, обект маг. 2

·        T MARKET - ул. „Шипка“ № 6

·        T MARKET - бул. „Александър Стамболийски“ № 33, вх. В, ет. – 

Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която „Максима България“ разгръща. Компанията работи последователно по проекти и инициативи с конкретен принос в полза на най-уязвимите групи. В тези нелеки времена това се превърна в основна цел за веригата.

Допълнителна информация:

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?