Следвайте ни

Т МАРКЕТ откри 6 нови магазина в Пловдив

viber icon

Шест обновени супермаркета откри днес в Пловдив хранителната верига Т МАРКЕТ. С тях общият брой на магазините под тепетата става девет, а в страната – 82 в 40 града. Доскоро шестте магазина бяха под бранда „Триумф“. Както „Марица“ писа, в края на октомври Комисията  за защита на конкуренцията даде картбланш на „Максима България” ЕООД да наеме дългосрочно 11 търговски обекта на пловдивските фирми „Маркоци“ ЕООД, „Ваничи 2008“ ЕООД и „Топ Тенис“ ЕООД. Предстои да отворят врати още пет магазина. Всички обекти изцяло са реновирани, а в реконструкцията им са вложени над 7 млн. лв. До момента персоналът наброява 200 души, като предстои да се наемат още 200.

Новите T MAРKET ще предлагат на своите клиенти атрактивни промоции, ниски цени и висококачествени продукти. 90 процента от хранителните продукти са от български производители. В момента сме в Топ 5 и всички наши конкуренти се съобразяват с Т МАРКЕТ. Това обяви при откриването на магазина в кв. „Гагарин“ генералният директор на „Максима България” ЕООД Петър Павлов. Веригата предлага и разнообразие от ястия, които се приготвят по традиционни български рецепти и без консерванти. Посетителите на шестте нови магазина ще могат да избират и от богат асортимент от тестени изделия, изпечени на място в магазините. В кулинарния цех, собственост на „Т МАРКЕТ“ работят 40 готвачи. От кухнята-майка ще се доставя храна към всички магазини в града. Кулинарният както и собствен месарски цех също бяха открити вчера.  Първият клиент на магазина на ул. “Гонда Вода” в кв. “Гагарин”, получи като подарък бутилка марково уиски.

В част от новите магазини Т МАРКЕТ ще има и сектор за био и органик храни. Различното в концепцията на някои от новите магазини е обособеното социално пространство, което ще позволи на посетителите да се хранят, да пият кафе и общуват в уютна и приветлива обстановка.Три инициативи стартира „Т МАРКЕТ“ в Пловдив. Със съдействие на обединението „Национална мрежа за децата“, ще бъдат подпомогнати 10 социално слаби семейства, на които ще им бъдат предоставени необходимите продукти за Коледа и Нова година. Отделно ще бъде дадена награда от 3 хил. лв. за победителя в конкурс за есе на тема: “Те мечтаят“. В надпреварата могат да се включат ученици от 14 до 18 г. Творбите ще бъдат оценявани от гимнастика Йордан Йовчев и певеца – актьор Орлин Павлов, а първенецът ще бъде обявен на 14 януари 2020 г. Следващата инициатива е в подкрепа на деца сираци, които завършват 12 клас. На тях ще се поемат разходите за обучение в частното учебно заведение за програмисти и ИТ специалисти „СофтУни“.

Новите магазини Т МАРКЕТ може да намерите на следните адреси в Пловдив: 

• Кв. “Христо Смирненски”, ул. “Вечерница” № 3 

• Ул. “Йордан Гавазов” № 23 – район “Западен” 

• Ул. “Гонда Вода” в кв. “Гагарин” 

• Кв. “Изгрев”, ул.“Герлово” № 1 

• Ул. “Капитан Райчо” № 32, бл. 16, център 

• Район“ Тракия, в бл.14, вх. А

 

Снимки от Атанас Кънев

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?