2374
Следвайте ни

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца

viber icon

Хранителна веригаT MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ „Констанца Ляпчева“ - гр. Долна Баня, ЦНСТ- гр. Стражица, ЦНСТ 1 и 2 - гр.  Велико Търново и КСУДУ - гр. Роман.

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ „Свети Никола“ - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.

„Инициативата ще донесе радост и надежда за по-светло бъдеще на нуждаещите се. Ще зарадва и ще накара дечицата да се почувстват равнопоставени на своите връстници, отглеждани в семейна среда.“ заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET

За T MARKET:

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

През 2020г. стартира и своя онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, като обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява за максимално удобство на своите клиенти.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?