Следвайте ни

T MARKET Оnline вече и в Асеновград

viber icon

От 26.04.2021 (понеделник) супермаркети T MARKET вече ще предлагат услугата онлайн пазаруване и в Асеновград.

В онлайн магазина на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им обекти, голямо разнообразие от над 5 000 артикула и гарантирано качество. T MARKET за пореден път доказва, че е практичният избор за всеки!

На https://tmarketonline.bg/ ще може да откриете и ежеседмични уникални оферти само за сайта и неговите потребители и безплатна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден. А ако поръчате до 17:30 ч. Вашият пазар ще пристигне в същия ден. T MARKET е и един от първите хранителни магазини, които въвеждат SMS известяване на клиентите при доставка. Съобщението се изпраща в момента, в който доставчикът вземе поръчката и се отправи към адреса. По този начин клиентите получават съобщение с информация точно до колко време ще пристигне тяхната поръчката.

От T MARKET Оnline са се погрижили да доставят и любимия ни домашен вкус – а именно тяхната кулинария собствено производство. Очакват Ви вкусни предложения, салати, супи и основни ястия с тяхната марка “Наше си е“, които се разнасят с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги.

“Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни. Електронната търговия е с ключово място в нашата стратегия за управление на кризата, причинена от COVID-19. Горд съм, че успяхме бързо и успешно да осигурим на клиентите си в София и Пловдив спокойствието и комфорта да пазаруват любимите си стоки и онлайн. За някои хора, които са в каранина, самоизолация или в рискова група, онлайн пазаруването се превърна в единствената алтернатива. Благодаря на колегите си, че правят всичко възможно и полагат огромни усилия да достигаме до все повече хора!”, коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Припомняме Ви, че T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на първото извънредно положение, още през 2020 г., а съвсем скоро след това и в Пловдив. Обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява.

Допълнителна информация:

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?