3906

Свободата на неограничените планове: Vivacom промени мобилните комуникации в България

През последните няколко години светът претърпя бързи и изключителни промени, които промениха изцяло облика на общата картина на света. Смартфоните станаха неотлъчна част от ежедневието на хората, а нуждата от постоянна връзка и безпроблемна комуникация се превърна в задължителна част от живота на всички ни. Затова Vivacom направи революция с въвеждането на неограничените планове, в крак с този бързо развиващ се технологичен свят.

Vivacom е първата телекомуникационна компания, която предприема тази стъпка, а именно – да предложи на своите клиенти тарифи, които разполагат с неограничени минути, мегабайти и SMS-и. „Въвеждането на този стандарт – планове, които дават неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, е много сериозна и иновативна стъпка, с която променихме телеком пазара в страната“, сподели Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom.

С пет различни неограничени тарифи в различни ценови категории, Vivacom отговаря на множеството нужди на своите клиенти, правейки ги достъпни за всички. Този ход не само превръща мобилните услуги в инструмент на свободата, но и дава нови възможности. А резултатите са внушителни – рамките на само една година, почти половината от клиентите на Vivacom вече използват неограничените планове.

„Интересно е да се отбележи, че за същия период отчитаме и близо 50% ръст в потреблението на мегабайти. За нас това е доказателство, че клиентите ни наистина са оценили свободата и възможностите на неограничените планове и се възползват максимално от тях“, споделя още изпълнителния директор на Vivacom – Николай Андреев, и допълни: „За да отбележим заедно повода и да им благодарим за доверието, премахнахме ограниченията на скоростта за всички Unlimited тарифи до 31 октомври“.

Като част от отбелязването на годишнината телекомът представи и своя първи Vivacom 5G смартфон.

„Направихме тази стъпка, за да дадем възможност на още по-голям брой хора да се възползват от предимствата и пълния потенциал на 5G мрежата и неограничените планове“, отбеляза Николай Андреев.

Новият Vivacom 5G смартфон съчетава качество и достъпност. Благодарение на своите изключителни характеристики, стилен дизайн и достъпна цена, смартфонът отговаря на нуждите на всеки потребител. Дисплеят му е достатъчно голям, за да могат потребителите да работят през него, без да губят своя комфорт, а процесорът му издържа всякакво натоварване.

С премахването на ограниченията на скоростта, 5G Unlimited планове, страхотен 5G смартфон и достъп до най-голямата 5G мрежа в България, ние от Vivacom не само правим технологията от пето поколение достъпна за все повече хора, но и даваме на клиентите си всичко необходимо за едно перфектно 5G изживяване“, споделя още Николай Андреев.

Свободата на неограничените тарифи доведоха до революция в начина, по който българите използват своите мобилни устройства и се свързват със света. Те вече няма нужда да се притесняват за минути, мегабайти или SMS-и, тъй като са неограничени и винаги на тяхно разположение. Vivacom постави нови стандарти, които позволяват на всички ни да се насладим на свободно общуване, без да се тревожим за ограниченията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
M,lll

M,lll

19.10.2023 | 18:55

Платена статия

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?