71

Светозар Гледачев представя третата си книга "Лични финанси или изкуството да управляваш живота си"

Да си поговорим за пари, доходи, инфлация и как да се защитим от нея! Има стратегии на поведение, които гарантират, че дори и в тези смутни времена няма да загубите спестяванията си. В дебелите книги по икономика пише, че кризата е възможност, но не за всички. Как да попаднете сред "богоизбраните"?

В четвъртък, 29.09 2022 г., от 18.00 часа в залата на Съюза на учените в Стария град /ул. "Митрополит Паисий"№ 6, точно срещу страничния вход на църквата "Света Богородица"/ Светозар Гледачев ще представи своята трета и последна книга от поредицата - бестселър " Лични финанси или изкуството да управляваш живота си".

Можете да зададете вашите въпроси директно на автора. Светозар Гледачев, освен че издава книги, е един от най-популярните финансови анализатори у нас и е преподавател в Пловдивския университет.

Кое, какво и как ще се промени, защото нищо не е случайно, а е съвсем закономерно. Какво следва и какво ще се случи? Разликата между успешния и неуспешния човек е разликата между знаещия и незнаещия, категоричен е  Светозар Гледачев и е готов да даде "рецептата" как да управляваме парите си в инфлацията, без тя да ги "изяде". 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иво Минджев

Иво Минджев

28.09.2022 | 15:33

Марица, защо изпуснахте тоя велик анализатор?

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?