46

Супермаркет "Комфорт"- новото място за изгодно и приятно пазаруване  

Уютен и богато зареден хранителен магазин отвори на бул. „Източен”44  и обещава да стане любимото място за пазаруване на живеещите в квартала, а и не само.  Както личи от името, супермаркет „Комфорт” гарантира удобно пазаруване, ниски цени и изобилие на стоки. За комфорта на клиентите си търговският обект ще е с удължено работно време – от 7 часа сутринта до 23 часа вечерта.

Като в хипермаркет

Пазаруващите в магазин „Комфорт” ще ползват всички удобства, които големите хипермаркети предлагат плюс един бонус – лично отношение. От следващата седмица във фейсбук страницата на обекта започваме да публикуваме ежеседмични промоции на определени стоки, разказва собственикът Пенко Порязов. Намалените цени ще важат точно една седмица. В магазина може да се пазарува с всички банкови карти, защото има инсталиран ПОС-терминал. Безкешовите покупки са освободени от банкови такси, напомнят от персонала.

Подобно на големите търговски обекти, в магазин „Комфорт” ще се работи и с ваучери, раздавани от работодателите като социална придобивка. „Това е важна маркетинг стъпка за нас, защото сме наясно колко много работници и служители получават ваучери за храна. За тях това ще е едно удобство”, отбелязва собственикът. Съвсем скоро ще бъде пуснат и онлайн-магазин с доставка на поръчката до вратата на клиента.

Качество на ниво

Заставаме с името и лицето си при управлението на магазина и не бихме си позволили да го компрометираме, посочва мениджърът. Той вече има опит в строителния бизнес, но търговията на дребно го привличала отдавна.

„Живея в този квартал отдавна и винаги съм усещал липсата на добро място за пазаруване, нещо като ”перфектният квартален магазин”, разказва Пенко Порязов. Взема под наем подблоково помещение, преобразява го отвътре, облагородява го отвън с кипра градинка с туи и пейка, сменя дори настилката около търговския обект. Така, след официалното откриване и освещаване в четвъртък, магазин „Комфорт” вече работи за клиентите си.

Няма нещо, което да липсва по рафтовете в обекта – от свежи и прецизно подбрани плодове и зеленчуци до прясно месо, колбаси, млечни продукти, пакетирани храни, сладки изкушения, перилни и почистващи препарати, хигиенни материали, цигари и алкохол и др.  

Магазин „Комфорт” се намира на много удобна локация. Адресът е бул. „Източен”44, в подблоковото пространство, непосредствено зад спирката на градски транспорт.

Снимки от Иван Кирев

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?