49

SUBARU XV вече и във версия 4DVENTURE

След Outback и Forester, SUBARU XV е третият модел в гамата на японския производител, който е обогатен с тази приключенска версия

SUBARU XV дебютира през 2011 г. с идеята да се създаде универсален и привлекателен автомобил по отношение на естетиката и съдържанието, който да може да подсили ценностите на марката, като същевременно намига на младата аудитория. През годините моделът се развива, като възприема хибридното задвижване и стабилно достига върха на почетната стълбичка на най-продаваните модели в гамата. Днес в гамата му влиза и оборудване, което отличава японския производител през последните години: версията 4DVENTURE.

То е разработено за хора, които водят активен начин на живот и обичат спорта на открито. С версията 4DVENTURE бестселърът на SUBARU е оборудван със серия от нови аксесоари, които му придават още по-динамичен вид. Те не само го характеризират от естетическа гледна точка, но са и важна добавена стойност за всички, които излизат извън асфалта и преследват страстите си на открито.

Отвън, с предните, задните и страничните защитни елементи, няма да се притеснявате дори по най-коварните и недостъпни маршрути. Вътре гумените постелки и защитното корито за багажника ще улеснят и направят по-практичен превоза на предмети и оборудване, дори при сняг и дъжд, без риск от увреждане на материалите, използвани в пътническото и багажното отделение. Оляемият волан обогатява интериора на SUBARU XV 4DVENTURE и помага да се справите с пътуването дори в най-суровите метеорологични условия.

Новият SUBARU XV 4DVENTURE се предлага с 1,6-литров бензинов двигател и с хибриден двигател e-BOXER, както и във всички цветове на останалите комбинации на оборудване. Както и за всички други модели от версията, така и за SUBARU XV 4DVENTURE е предвидена SUBARUSAFE8 – неограничената 8-годишна гаранция за всички нови клиенти на 6-звездната марка. Уникално предложение с покритие „от броня до броня“ и без ограничения в пробега. SUBARUSAFE8 е свързана с номера на шасито и следователно остава валидна дори в случай на смяна на собственика.

1,6-литровият бензинов осигурява макс. мощност 114 к.с. и макс. въртящ момент 150 Нм, налични при 3600 об./мин. Вариантът e-BOXER съчетава 2,0-литров бензинов силов агрегат с макс. мощност 150 к.с. и електромотор с 16,7 к.с.

След Outback, лансиран през 2019 г., и Forester през 2020 г., SUBARU XV е третият модел в моделната гама на Subaru, който ще бъде обогатен с тази версия, насочена към приключенията. SUBARU XV 4DVENTURE вече се предлага в българската дилърска мрежа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?