49

Стоичков събра легенди за първия си магазин в Пловдив ВИДЕО

Носителят на Златната топка разкри, че се подготвя проект за връщане на спортните паралелки в училищата

Истински легенди на българският футбол уважиха откриването на първия магазин на Христо Стоичков на неговия престижен бранд H8S в родния му град Пловдив. Събитието се проведе в Mall Plovdiv.

Петър Зехтински, Запрян Раков, Костадин Костадинов, Георги Георгиев, Иван Говедаров, Трифон Пачев, Славчо Хорозов, Марин Бакалов, Атанас Пашев поздравиха Стоичков, като си направиха и обща снимка за спомен с него. На откриването присъства и кумът на Камата - Атанас Узунов.

Специално за повода пристигнаха и Братя Аргирови, облечени с тениски на бранда му. Стоичков си поговори с тях, като им разписа две футболни топки. Преди началото Христо се видя и с волейболистките на "Марица" Пловдив.

"Искам да благодаря на всички вас за присъствието ви тук днес. Това е една сбъдната мечта - в Пловдив да има нещо на Христо Стоичков. Щастлив и горд съм, че поне в Пловдив, който и да мине през този мол, ще се сеща за годините ми като футболист, за годините в САЩ, Испания. Пловдив ми е на сърцето. Засега на този етап съм отворил само четири магазина, защото числото четири винаги е нещо свързано с България. По нататък могат да станат 8. Магазините са уникални. Всеки детайл е изпипан. Щастлив съм с хората, с които работя. Те правят нещата удобни. Винаги ползвам продуктите, преди да излязат на пазара, в магазини или по сайтове. Винаги пробвам аз, защото си слагам името зад този бранд. Щастлив съм, че досега всички хора, които са успели да вземат неща - нямам забележка от тях. Емблемата ми е много символична за моя спорт. Продължаваме да се развиваме", каза Стоичков по време на откриването.

Носителят на Златната топка разкри, че се подготвя проект за връщане на спортните паралелки в училищата.

"Да се надяваме, че в скоро време и във всички училища ще могат да влязат децата да спортуват, защото в последно време децата не го правят. Те нямат това, което ние сме го имали в нашите години – да се върнат спортните паралелки. Направили сме проект, който трябва да се представи в Министерството на образованието и във всички училища", коментира легендата на българския футбол.

H8S в Mall Plovdiv предлага широка гама от модни аксесоари, облекла и обувки за мъже и жени. Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени продукти, които съчетават стил, комфорт и индивидуалност, посочват от бранда. Това е следващата стъпка в разширяването на мрежата от обекти и представяне ексклузивни продукти на българския пазар.

 

 

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?