Следвайте ни

Speed Interviews за работа привличат специалисти в Пловдив

3-минутни срещи с работодатели предлагат работа в различни сфери

viber icon

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с работодатели в Пловдив на 24 октомври в бар „Gingertale от 10:00 до 13:00 ч. Събитието е безплатно за кандидати, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/

Организаторите от Career Show - експото за квалифицирани кадри на България, предоставят възможност за лични срещи с работодатели, които търсят квалифицирани кадри в различни сфери. Така в 3-минутни интервюта кандидатите могат да се срещнат с от 5 до 10 компании, които да предложат работни позиции точно за тях.

Регистрацията за събитието е задължителна, тъй като всеки участник минава през преселекция. Той трябва да отговаря на 2 от 3 заложени критерии:

 

  • Минимум 2 години професионален опит
  • Отлично владеене на поне 1 чужд език
  • Минимум завършен бакалавър

 

“Опитът ни показва, че това събитие е много ефективно и полезно както за фирми, така и за кандидати. 3 минути се оказват достатъчни, за да направиш първата среща с потенциален работодател и съответно служител. Ключът е в предварителната подготовка на двете страни и потенциала, който имат във всяка една среща - всичко това събрано само в час и половина. Така всеки ангажиран може да се върне към дневните си задължения”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

 


 

Източник: Career Show

Повече за събитието и заявяването на участие може да намерите в официалния сайт: https://careershow.bg/speedinterviews/

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?