Следвайте ни

След дълго затишие: Готвят изложение в панаира

viber icon

След дълго затишие заради пандемията на територията на Международен панаир-Пловдив най-накрая ще има изложение. От 10 до 12 юни ще се проведе TRUCK EXPO, най-голямото събитие в тежкотоварната автомобилна индустрия в България. Участие са заявили над 40 фирми , а заявената изложбена площ е над 10 000 кв. м. и надхвърля значително площта на предишния автомобилен форум, посочват организаторите от  Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представителив България” /ААП/ .

Основният фокус на всички изложители е върху иновативните и устойчиви концепции за мобилност. Ще бъдат представени новостите в технологиите за задвижване, системи и оборудване за безопасност, удобство и сигурност в различните класове товарни автомобили. Товарните автомобили за превоз на пътници и стоки могат да бъдат средство за подпомагане на фазата на икономическо възстановяване след COVID-19“, допълват още от ААП.

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?