49

След 5 г. пауза: Винария 2023 дава рестарт на конкурса „Златен ритон“

След петгодишно прекъсване рестартират  конкурса „Златен ритон“. Престижната проява ще се проведе в рамките на 30-тото издание на Международната изложба за лозарство и винарство Винария 2023. След дегустация и оценка, винени Оскари ще получат най-добрите производители на вина и спиртни напитки. Конкурсът се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите в България.

Най-мащабното събитие за лозаро-винарската индустрия в Югоизточна Европа ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. По същото време ще се проведат и международните изложби за селско стопанство Агра и храни и напитки Фудтех.

Винария 2023 ще посрещне изложители и посетители с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете. Градът на виното и деликатесите ще е с нова локация в Палата №7, а технологичната зона ще е отново в Палата №11 на Панаирното градче. Организаторите уточняват, че почти всички площи и места вече са ангажирани за предстоящата юбилейна изложба. Тя ще покаже последните новости в сектора и ще начертае бъдещето на индустрията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?