Следвайте ни

Сладка подкрепа за имунитета и облекчение за гърлото от Бонбонена фабрика АЛПИ

viber icon

Ние - Бонбонена фабрика АЛПИ сме водеща българска компания с 25 - годишна традиция в производството на бонбони. Основната ни цел е внедряването на най-новите постижения на българската наука в производствения процес и използването на материали от ново поколение. През годините изградихме наши уникални технологии съвместно с Университета по хранителни технологии в гр. Пловдив, за да предложим на нашите клиенти: функционални бонбони обогатени с билки, екстракти и етерични масла, които освен вкусови усещания, носят и допълнителен ефект, свързан със здравето и красотата на човека, както и традиционни бонбони за ценителите на уникалните вкусове.

Запознайте се с едни от новите ни функционални продукти:

ИМУНОБОНИ: Карамелажните пастили „Имунобони“ подобряват имунната система и влияят благотворно върху здравето на организма. Те съдържат мощна комбинация от  цинк, селен и витамини C, B5,B6 и B12, която повишава жизнения тонус и подпомага естествения имунитет. Подходящи са за възрастни и деца над 4 години. Може да ги откриете в търговската и аптечната мрежа, както и в супермаркети „Лекси“.

РОДОПСКА МАГИЯ: Билковите пастили „Родопска магия“ са мощен имуностимулатор и действат благоприятно при възпаление на дихателните пътища. Природният балансиран състав, обогатен с екстракт от Орфеево цвете (безсмъртниче), етерични масла от мащерка, лайка, джинджифил, евкалипт и витамин C, прави пастилите помощник при настинка, болки в гърлото и кашлица. Може да ги откриете в търговската и аптечната мрежа, в супермаркети „Лекси“ или да ги поръчате от еМАГ.

БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ LOLLI HERBAL ПРИ КАШЛИЦА С ВКУС НА ЯБЪЛКА: Подпомагат овлажняването на лигавицата на гърлото и улесняват отделянето на секретите, причиняващи кашлица. Съдържат екстракт от лечебна ружа, исландски лишей, липа, живовляк; етерични масла от градински чай, босилек, лайка, мента и Витамин С.

БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ LOLLI HERBAL ЗА СИНУС И ГЪРЛО С ВКУС НА ЯГОДА: Допринасят за нормалните функции на синусите и дихателните пътища. Спомагат за отделянето на носните секрети. Съдържат екстракт от лечебна ружа, черен бъз, липа, върбинка; етерични масла от градински чай, лайка, мента и Витамин С.

Търсете БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ LOLLI HERBAL в търговската и аптечната мрежа, както и в супермаркети „Лекси“.  

 FILY VITAMINA: Дъвчащи бонбони с плодов пълнеж, обогатени с витамини - за здрава имунна система: Витамин С , ниацин, витамин E, пантотенова киселина, рибофлавин, витамин B6, фолиева киселина, биотин, витамин D, витамин В12 и свеж вкус на ягода и портокал. Търсете в търговската и аптечната мрежа, както и в „Кауфланд“.

Повече информация за нас и нашите продукти ще откриете на сайта ни: https://alpi.bg/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай