Следвайте ни

Сигурна агенция праща работници в Холандия

viber icon

Решението да заминеш да се трудиш зад граница не е лесно. Но за да е успешно начинанието, трябва да са налице три неща – сигурна и утвърдена агенция, която да уреди заминаването и престоя там, достойно заплащане, което да влиза в банковата сметка винаги навреме и проверен работодател, който спазва трудовите закони.

Ние сме холандска агенция, която е на пазара в България от 2008 година, казват от „Otto work force”. Досега имахме офиси в София и Бургас, а съвсем отскоро отворихме представителство и в Пловдив. Агенцията посредничи при уреждане на работа предимно за Холандия и визитката и са хиляди българи, които са се завърнали доволни от страната на лалетата. „Otto work force” набира персонал за логистични центрове в Холандия и за производство.

Единственото условие, което работодателите имат към българските си работници, е да владеят английски език на разговорно ниво, посочват от агенцията. Благодарение на дългосрочното си сътрудничество с няколко предприятия обаче, холандските работодатели са заявили, че приемат хора и без английски. В момента има атрактивни оферти за работа в оранжерии за производство на разсад. За тези позиции няма изискване за владеене на език, но пък е добре кандидатите да имат опит в такава дейност.

Нашата работа не приключва с подбора на персонал в България, казват от „Otto work force”. Ние изпращаме служителите като сме на линия във всеки един момент да съдействаме за настаняване или други битови проблеми. Заплащането е по западен стандарт, холандците не правят разлика в надниците на техни и чуждестранни работници.

Заработеното влиза по банковата сметка на служителите ежеседмично. Холандските фирми, за които агенцията наема персонал, са утвърдени и сериозни. Те осигуряват и чуждите си работници здравно, пенсионно и социално според холандските закони. Има възможност и за връщане на данък след завръщане на българите в родината, обясняват специалистите от „Otto work force”.

Но най-важното е, че заминаващите не дължат такси и комисионни на агенцията. Опитът ни показва, че голяма част от българите, ангажирани с временна заетост /6 месеца/ в Холандия, се завръщат отново в страната на лалетата, казват от „Otto work force”. Немалко пък остават там и успяват да уредят живота си зад граница.

 

За контакт: 0883 699961. Офисът е на адрес: Пловдив, бул. „Цар Борис Трети Обединител”67А

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?