Следвайте ни

Щур ден в мол "Марково тепе" - полицаи, мотори, роботи

viber icon

Полицаи в мола! В събота, 12 септември, униформените ще разказват за професията си, ще демонстрират уменията си и ще играят с най-малките посетители на мол Марково тепе. А за финал - ще ги качат на истинска полицейска кола или мотор. В кратки беседи полицаите ще обърнат специално внимание на правилата за безопасност по пътищата и опасността от телефонни измами.

А сега на зъболекар! Отново в мол Марково тепе! В специален кът студенти по дентална медицина ще показват на децата чрез увлекателни игри и забавни работилнички как правилно да се грижат за зъбките си. Идеята на бъдещите стоматолози е да убедят малчуганите, че ходенето на зъболекар не е нито страшно, нито неприятно.   

Това са само част от изненадите, които мол Марково тепе е замислил в своя Открит ден на професиите и игрите. В събота между 11.00 и 15.00 часа на различни локации в търговския център непрекъснато ще има инициативи, които да превърнат деня на деца и родители в емоционален и запомнящ се. Като партньор на събитието се включват и от Robopartans, които ще покажат на малките ентусиасти и ученици, че програмирането може да бъде и забавно. Те ще запознаят отблизо младите таланти с професията програмист и ще ги научат да програмират и конструират чрез LEGO роботи.

Комбинирайте Открития ден на професиите с последни приготовления за първия учебен ден, съветват от мола. С касовата бележка от една покупка в периода 10.09.-15.09. можете да участвате в томбола с награда ново обзавеждане за ученически кът вкъщи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?