Следвайте ни

Шанс за безработни българи, които искат да печелят добре в чужбина

viber icon

Ситуацията с COVID-19 не спря българите, които искат да печелят добре зад граница. А няма и особена причина за това, тъй като реномираните агенции за наемане на персонал взимат всички възможни мерки гурбетчиите да се чувстват спокойни и защитени в чужбина.

Потокът от кандидати не е намалял, дори напротив, коментират от една от най-големите компании на пазара „Otto Work Force”. В момента се набират кадри за Нидерландия, както за работа в логистични бази, така и в производството. Изборът всъщност е много голям, защото агенцията има договори с много международни компании със свои обекти в Нидерландия.

Ние сме партньор на хората, които изпращаме в чужбина. Тъй като България е в т.нар. „оранжев списък“ с  препоръчителна 10-дневна карантина, нашата компания има ангажимент да осигури безплатна квартира за този период, разказват от „Otto Work Force”. Храна и стоки от първа необходимост могат да се поръчват от близкия супермаркет. 

Нидерландия определено се очерта като любима дестинация за българи. Освен с лалетата и велосипедите, страната е известна със строгите си правила и добрите условия на труд. От своя страна сътрудници на „Otto Work Force” в Нидерландия поддържат денонощна линия за съдействие, включително и на български език. Колегите им в България оформят документите за бързо заминаване, подпомагат българите при самото пътуване и  съдействат за намиране на квартира. Консултантите могат да провеждат интервюта с кандидатите както в офисите на компанията, така и онлайн. „Otto Work Force” имат представителства в София, Пловдив и Бургас.

Офисът в Пловдив е на много лесно място - бул „Цар Борис Трети Обединител”67 А /срещу Билковата аптека/, тел. за контакт: 0883 699961 и 0884 699966

София - София - бул. „Александър Стамболийски”84 /срещу мол „София”/, тел. 0883 966969

Бургас –пл. „Царица Йоанна“11-13, тел. 0883 699968 и 0883 699967

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?