4020

Сектор „Строителство“ се събира на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy

От 3 април над 180 фирми разполагат щандове в Интер Експо Център, София. Форматът приема ключовите събития ARCHINOVA 2023 и Бранд на България

Седмица ни дели от старта на очакваните от сектор „Строителство“ изложения - Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy. През тази година бизнес форматът ще се проведе от 3 до 6 април в Интер Експо Център и ще събере в София над 180 изложители от цяла Европа и Азия.

Форматът ще превърне София в пресечна точка за сектора на Балканите и Източна Европа. Щандове ще разположат над 180 изложители от България, Франция, Испания, Китай, Полша, Украйна, Турция, Гърция и Румъния. „Освен в залите, изложенията се разгръщат и на откритите площи на Интер Експо Център, надхвърляйки 12 000 кв.м. площ“, коментира екипът, реализиращ проекта. Организатор на Архитектурно-строителна седмица и Green Energy е Интер Експо Център, а на АТЕСТ Експо - Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). Посетителите могат да се сдобият с билет на www.buildingweek.bg. Билетът дава достъп и до трите изложения.

Възможностите, които изложение Архитектурно-строителна седмица създава и симбиозата с Green Energy и АТЕСТ Експо, привличат в Интер Експо Център мениджъри на строителни компании, архитекти и проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, производители, търговци, дистрибутори, консултатнти, мениджъри на строителни магазини и хипермаркети, агенти на недвижими имоти, урбанисти.

Всички сегменти от сектора – на едно място

Изложение Архитектурно-строителна седмица обединява компании от всички сегменти в строителството и ще даде възможност да се запознаем с тенденциите и иновациите в сферите „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“.

В третото си съвместно провеждане с Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо събира водещи производители, дистрибутори и доставчици на строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника и механизация. Те ще представят: земекопна техника, преси, вибрационни чукове, сондажни платформи, багери, грейдери, булдозери, шредери, товарачи, кранове, вишки, прикачен инвентар, дъмпери, трошачни иинсталации, подземно минно оборудване, системи за обезпрашаване, подемна техника и др.

Важен компонент от изложбения микс от 3 до 6 април е Green Energy. Тематиката поставя на дневен ред енергийната ефективност, Smart системите и технологии за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), сградна дигитализация, управление на отпадъци и рециклиране, технологии за рекултивиране на замърсени почви, чистота на въздуха, локални пречиствателни съоръжения, соларни технологии и съоръжения, термоенергия и др.

Колко важни са съпътстващите събития?

Ключови. Така експертите определят ролята на съпътстващите събития в рамките на Архитектурно-строителна седмица. На 4 април, в Зала 5 на Интер Експо Център, ще се разгърне мащабната церемония ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023. Наградите определят за 10-и път най-добрите продукти в архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 се организират от сп. ОЩЕ ЗА КЪЩАТА, THE BUILDING и CITYBUILD.BG, в партньорство с Интер Експо Център.

На 3 април Камара на строителите в България организира дискусия „Възможности и перспективи пред компаниите от сектор Строителство“, засягаща дигитализацията, обученията, технологиите, материали и подходи, енергийната ефективност. В презентация Българска Асоциация за изолации в строителството представя „Ръководство за проектиране и изпълнение на топлоизолационни системи на сгради“. През всички дни ще се проведат и поредица от фирмени презентации.

Бранд на България

Очакваните с интерес награди Бранд на България също са част от Архитектурно-строителна седмица 2024. На 4 март изложението отваря врати за второто издание на събитието, организирано от екипа на предаване Брандовете на България по ТВ1; генерален партньор е Интер Експо Център. В зала Витоша признания ще получат призьорите – брандове от цялата страна, установени на родния пазар и приносът им за развитието на българската икономика.

„Съвместната дейност и непрестанната комуникация с браншовите организации са основна предпоставка за развитието на изложението“, споделят организаторите. Екипът е в непрестанна комуникация с Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България .

Какво ще предложат от 3 до 6 април Архитектурно-строителна седмица, Green Energy и АТЕСТ Експо? Предстои да разберем. Билетите за посещение са достъпни онлайн, на www.buildingweek.bg, както и на касите на Интер Експо Център в дните на изложенията.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

27.03.2024 | 15:40

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим-=:---- http://gg.gg/xlman

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?